AcasăȘtiri pe orașeȘtiri BucureștiTinerii români sunt fascinaţi de industria farmaceutică, chemată să împletească sănătatea şi...

Tinerii români sunt fascinaţi de industria farmaceutică, chemată să împletească sănătatea şi inovația. 💊💡

Tinerii români sunt fascinaţi de industria farmaceutică, chemată să împletească sănătatea şi inovația. 💊💡

Zentiva University: Accelerating Learning and Recruitment in the Pharmaceutical Industry

Zentiva România a finalizat cu succes cea de-a șaptea ediție a programului de internship Zentiva University, un program inovator care a atras interesul a peste 1000 de tineri. Scopul acestui program este de a oferi oportunități de învățare accelerate și de recrutare în industria farmaceutică pentru studenți și absolvenți cu potențial.

Moment cheie: 18 tineri vor primi stagii plătite sub formă de contracte de muncă

Dintre cei peste 1000 de aplicanți, doar 50 au fost selectați pentru a participa la sesiunile intense de training alături de specialiștii companiei Zentiva. În final, 18 tineri talentați și dedicati vor primi stagii plătite sub formă de contracte de muncă în cadrul companiei, demonstrând astfel că angajatorii recunosc valoarea unei învățături accelerate și că sunt dispuși să investească în dezvoltarea talentelor promițătoare.

Inovativ și provocator: Zentiva University

Conceptul din spatele programului Zentiva University este de a crea un accelerator de învățare care să ofere o perspectivă practică asupra industriei farmaceutice. Pe durata a trei săptămâni, participanții au fost implicați în workshop-uri interactive, studii de caz și simulări la fabrica Zentiva din București, unde au învățat despre producție, calitate, aprovizionare și achiziții.

Acest format provocator de învățare permite tinerilor să dobândească competențe și cunoștințe practice, care îi pregătesc pentru o carieră de succes în industria farmaceutică. Prin intermediul sesiunilor de training interactive, participanții au avut ocazia să exploreze provocările specifice cu care se confruntă industria, învățând direct de la specialiști cu experiență din domeniu.

Recrutare și creștere așa cum trebuie

Unul dintre principalele obiective ale programului Zentiva University este de a recruta și de a dezvolta noi talente pentru companie. Prin oferirea de stagii plătite sub formă de contracte de muncă, Zentiva își dovedește angajamentul în a sprijini tinerele talente să se dezvolte și să-și construiască o carieră solidă în industria farmaceutică.

Perspectivele de carieră în industria farmaceutică sunt promițătoare, cu o nevoie crescută de profesioniști din domeniu. Prin intermediul programului Zentiva University, compania contribuie la dezvoltarea și educația viitorilor profesioniști în industrie, pe măsură ce aceștia devin contribuitori valoroși în dezvoltarea noilor inovații și în îmbunătățirea sănătății și bunăstării comunității.

Oportunitate pentru studenți și absolvenți

  • Zentiva University oferă o oportunitate unică pentru studenții și absolvenții care își doresc să lucreze în industria farmaceutică. Prin intermediul acestui program, participanții au posibilitatea de a înțelege în profunzime diferitele aspecte ale industriei și de a-și dezvolta abilitățile și competențele necesare pentru a-și construi o carieră de succes.
  • Studiile de caz și simulări practice oferă participanților o perspectivă reală asupra provocărilor de zi cu zi cu care se confruntă profesioniștii din domeniu.
  • Pe lângă învățarea teoretică, participanții au șansa de a interacționa direct cu specialiști și profesioniști cu experiență și de a-i însoți în activitățile lor zilnice, obținând astfel o perspectivă concretă asupra muncii în industria farmaceutică.

Concluzii

Zentiva University este un program inovator în industria farmaceutică care oferă oportunități unice de învățare și de recrutare pentru studenți și absolvenți. Prin intermediul acestui program, tinerii talentați au posibilitatea de a se dezvolta și de a-și construi o carieră de succes într-o industrie în plină expansiune. Recrutarea și dezvoltarea de talente prin intermediul Zentiva University demonstrează dedicația companiei față de creșterea și educația viitorilor profesioniști din industria farmaceutică.

Astfel, acest program reprezintă o oportunitate valoroasă pentru tinerii talentați care doresc să își dezvolte abilitățile și cariera într-un mediu stimulant și interesant. Cu un număr tot mai mare de aplicanți, este clar că Zentiva University continuă să fie un program atractiv și de succes în industria farmaceutică din România.

RELATED ARTICLES
chatbot

Discută online cu asistenții noștri virtuali. Întreabă și primește răspunsuri la întrebările tale.

Calculator calorii pentru slăbire

Calculator calorii pentru slăbire

Vrei să știi câte calorii ar trebui să consumi zilnic pentru a pierde în greutate?

Cât costă un implant dentar?

Cât costă un implant dentar?

Teste psiho și de personalitate

Cele mai citite