AcasăȘtiri generaleBayer aduce în fruntea Diviziei Pharmaceuticals pentru România şi Republica Moldova pe...

Bayer aduce în fruntea Diviziei Pharmaceuticals pentru România şi Republica Moldova pe Jorge Levinson! Descoperă noul lider pasionat de sănătate! 🌟

Bayer aduce în fruntea Diviziei Pharmaceuticals pentru România şi Republica Moldova pe Jorge Levinson! Descoperă noul lider pasionat de sănătate! 🌟

Inovație și schimbare la conducerea companiei Bayer

Bayer a anunțat o nouă numire la conducerea companiei, cu efect începând din luna august 2019. Jorge Levinson va coordona Divizia Pharmaceuticals și va gestiona activitatea din România și Republica Moldova. Aceste atribuții au fost preluate de la Cătălin Radu, care și-a exprimat dorința de a urma alte oportunități profesionale. Această schimbare marchează un pas important în direcția dezvoltării și inovației la Bayer.

O nouă perspectivă în domeniul farmaceutic

Jorge Levinson aduce cu sine peste 15 ani de experiență în domeniul farmaceutic. Originar din Mexic, el a absolvit programe de masterat în Administrarea Afacerilor, Sisteme Informatice și Managementul Lanțului de Aprovizionare. Parcursul său profesional a inclus funcții de conducere în diferite zone ale lumii, de la Mexic, Spania și Germania, până la Ucraina, Maroc și Orientul Mijlociu. Această diversitate de experiență îl pregătește pe Jorge Levinson să abordeze provocările și oportunitățile specifice pieței farmaceutice din România și Republica Moldova.

Jorge Levinson
Jorge Levinson

Angajamentul pentru inovație și accesibilitate

Una dintre principalele priorități ale lui Jorge Levinson în funcția sa de conducere la Divizia Pharmaceuticals a Bayer este asigurarea accesului la tratamente de ultimă inovație pentru pacienți. În contextul în care industria farmaceutică evoluează într-un ritm accelerat, Levyson recunoaște importanța aducerii și facilitării accesului la cele mai avansate soluții medicale pentru persoanele care au nevoie de ele.

Pentru a atinge acest obiectiv, Bayer va continua să investească în cercetare și dezvoltare, căutând mereu noi soluții și terapii inovatoare care pot face o diferență semnificativă în viețile pacienților. În plus, companyia va lucra în strânsă colaborare cu instituțiile medicale și autoritățile competente pentru a asigura o infrastructură adecvată și un cadru legislativ favorabil dezvoltării farmaceutice în România și Republica Moldova.

Inovație și sustenabilitate în beneficiul comunității

Bayer este angajată să contribuie la bunăstarea comunităților în care operează prin intermediul proiectelor și inițiativelor sociale. Sub conducerea lui Jorge Levinson, companyia va continua să investească în programe de educație și sănătate pentru a sprijini dezvoltarea durabilă a comunităților locale.

Un alt aspect important pentru Bayer este protejarea mediului înconjurător. Companyia se angajează să implementeze practici responsabile de gestionare a resurselor și să reducă impactul asupra mediului în fiecare aspect al activităților sale.

Concluzie

O nouă numire la conducerea companiei Bayer reprezintă o oportunitate de inovație și schimbare în domeniul farmaceutic, cu impact direct asupra pacienților din România și Republica Moldova. Jorge Levinson, cu experiența sa vastă în industrie și angajamentul pentru inovație și accesibilitate, are capacitatea de a aduce soluții inovatoare și de a contribui la dezvoltarea durabilă a comunităților locale. Prin colaborarea strânsă cu instituțiile medicale, autoritățile competente și angajamentul față de responsabilitatea socială și mediul înconjurător, Bayer demonstrează angajamentul său de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților și a comunității în ansamblu.

RELATED ARTICLES
chatbot

Discută online cu asistenții noștri virtuali. Întreabă și primește răspunsuri la întrebările tale.

Calculator calorii pentru slăbire

Calculator calorii pentru slăbire

Vrei să știi câte calorii ar trebui să consumi zilnic pentru a pierde în greutate?

Cât costă un implant dentar?

Cât costă un implant dentar?

Teste psiho și de personalitate

Cele mai citite