AcasăTerapiiPsihologieDespre terapia psihologică în războiul interior - Psihologie Astăzi: descoperă-ți echilibrul mental!

Despre terapia psihologică în războiul interior – Psihologie Astăzi: descoperă-ți echilibrul mental!

Despre terapia psihologică în războiul interior – Psihologie Astăzi: descoperă-ți echilibrul mental!

Domnule Shapiro, cum vă simțiți?

Rău.

Rău?

Este greu de suportat, într-adevăr dezgustător. De fapt, generația mea ar trebui să fie imunizată prin experiența sovietică din trecut. Dar nu am simțit durerea atât de acută atunci.

Sunteți profesor la Facultatea de Psihologie Practică din cadrul Universității de Științe Sociale și Economice din Moscova. Universitatea este considerată progresistă și independentă. Cu toate acestea, unora li s-a părut prea independentă: acum doi ani, rectorul universității a fost arestat, universitatea…


Doriți să descărcați întregul articol? Cu abonamentul PH+ aveți acces nelimitat la peste 2.000 de articole.

Comandați acum

Impactul experienței sovietice asupra generației actuale

Într-un interviu recent, domnul Shapiro, profesor la Facultatea de Psihologie Practică din cadrul Universității de Științe Sociale și Economice din Moscova, vorbește despre impactul pe care experiența sovietică l-a avut asupra generației actuale și cum aceasta se manifestă în prezent prin dezgust și disconfort. Chiar dacă generația sa ar trebui să fie imunizată prin ceea ce au trăit în trecut, durerea resimțită în societatea de azi pare să fie mai intensă și greu de suportat.

Universitatea de Științe Sociale și Economice – un bastion al progresului și independenței

Universitatea de Științe Sociale și Economice din Moscova este cunoscută drept o instituție de învățământ superioară progresistă și independentă. Cu toate acestea, în anii trecuți, universitatea a fost marcată de arestarea rectorului său, ceea ce a ridicat semne de întrebare cu privire la independența și autonomia acesteia.

Abonamentul PH+ – acces nelimitat la cunoaștere

Pentru cititorii interesați să descopere mai multe informații despre subiectele discutate în interviu, revista Psychologie Heute oferă abonamentul PH+. Acest abonament oferă acces nelimitat la peste 2.000 de articole și poate fi achiziționat pentru o perioadă de 12 luni. Astfel, cititorii pot avea la dispoziție toate resursele necesare pentru a-și îmbogăți cunoștințele și a explora în profunzime subiectele relevante.

În concluzie, experiența sovietică a lăsat o amprentă puternică asupra generației actuale, în ciuda faptului că aceasta ar trebui să fie imunizată prin trecutul dureros. Universitatea de Științe Sociale și Economice din Moscova continuă să fie un pilon al progresului și independenței, deși trecutul său recent a fost marcat de probleme. Abonamentul PH+ oferă cititorilor acces nelimitat la cunoaștere și informație de calitate, pentru a-și îmbogăți cunoștințele și a rămâne conectați la subiectele relevante.

RELATED ARTICLES
chatbot

Discută online cu asistenții noștri virtuali. Întreabă și primește răspunsuri la întrebările tale.

Calculator calorii pentru slăbire

Calculator calorii pentru slăbire

Vrei să știi câte calorii ar trebui să consumi zilnic pentru a pierde în greutate?

Cât costă un implant dentar?

Cât costă un implant dentar?

Teste psiho și de personalitate

Cele mai citite