AcasăTerapiiPsihologieTraduceți Grantul Horizon Europe pentru echipa de la Facultatea de Psihologie UW...

Traduceți Grantul Horizon Europe pentru echipa de la Facultatea de Psihologie UW și adaptați-l într-o versiune românească interesantă și captivantă.

Traduceți Grantul Horizon Europe pentru echipa de la Facultatea de Psihologie UW și adaptați-l într-o versiune românească interesantă și captivantă. Lungimea textului va fi de 60 de caractere.

Grantul Horizon Europe pentru echipa de la Facultatea de Psihologie din cadrul Universității din Varșovia

 

 

În cadrul competiției HORIZON-CL2-2023-DEMOCRACY-01-04 – Politica emoțională a democrațiilor, câștigătorul a fost proiectul PLEDGE („Politica nemulțumirii și guvernarea democratică”). Proiectul va fi implementat pe o perioadă de 36 de luni, cu un buget de peste 3 milioane de euro. Facultatea de Psihologie a Universității din Varșovia va realiza studii experimentale și longitudinale în cadrul proiectului, care vor aborda rolul emoțiilor în politică și provocările populismului, în colaborare cu parteneri din Marea Britanie, Finlanda, Germania și Ucraina, printre alții.

Coordonatorul părții poloneze a proiectului este dr. hab. Michał Bilewicz. Proiectul se va concentra asupra rolului sentimentului de nedreptate și a convingerilor de a fi victimă ca sursă a comportamentelor politice distructive și constructive. Acesta reprezintă o extensie a cercetărilor anterioare realizate la Centrul de Cercetare a Prejudecăților din cadrul Facultății de Psihologie a Universității din Varșovia, referitoare la funcția psihologică a emoțiilor morale legate de trecut și la rolul sentimentului de a fi victimă în politică.


Data publicării: 02 august 2023

RELATED ARTICLES
chatbot

Discută online cu asistenții noștri virtuali. Întreabă și primește răspunsuri la întrebările tale.

Calculator calorii pentru slăbire

Calculator calorii pentru slăbire

Vrei să știi câte calorii ar trebui să consumi zilnic pentru a pierde în greutate?

Cât costă un implant dentar?

Cât costă un implant dentar?

Teste psiho și de personalitate

Cele mai citite