AcasăȘtiri pe orașeȘtiri CraiovaCompania Ruris, alături de SCJU Craiova, susține creșterea secției de chirurgie copii!

Compania Ruris, alături de SCJU Craiova, susține creșterea secției de chirurgie copii!

Compania Ruris, alături de SCJU Craiova, susține creșterea secției de chirurgie copii!

Ruris Donează 22 de Mii de Euro pentru Îmbunătățirea Serviciilor Medicale la Spitalul Județean de Urgență CraiovaAproximativ 22 de Mii de Euro Donați pentru Îmbunătățirea Serviciilor Medicale din Secții Distincte ale Spitalului Județean de Urgență Craiova

Ruris, companie lider în domeniul echipamentelor agricole și pentru grădinărit, continuă să sprijine comunitatea locală în mijlocul căreia s-a dezvoltat încă de acum 30 de ani, printr-o donație de aproximativ 22 de mii de euro, sumă care va face posibile noi investiții în Spitalul Județean de Urgență Craiova.

O parte considerabilă din donație vizează secția de chirurgie pediatrică. Secțiile de cardiologie, gastroenterologie, neurologie și ORL vor beneficia, de asemenea, de fondurile oferite. Aceste investiții permit achiziționarea echipamentelor și instrumentelor chirurgicale necesare pentru a asigura tratamentul adecvat pacienților.

Investiții în Echipamente și Instrumente Chirurgicale

Banii donați de Ruris au fost utilizați pentru achiziționarea unor echipamente și instrumente chirurgicale suplimentare, care sunt vitale în desfășurarea intervențiilor chirurgicale într-un mod sigur și eficient. Aceste instrumente moderne permit medicilor să ofere tratamente mai precise și mai avansate, îmbunătățind astfel rezultatele pentru pacienți.

Echipamente Medicale și Terapie Intensivă

Pe lângă echipamentele utilizate în chirurgie, donația a fost folosită și pentru achiziționarea unui aspirator bloc operator și a altor echipamente medicale necesare în cadrul unității de terapie intensivă. Aceste investiții asigură personalului medical instrumentele necesare pentru a oferi îngrijire de calitate în situațiile critice și urgente.

Un Partener de Încredere pentru Comunitate

Ruris se implică activ în sprijinirea comunității locale, recunoscând importanța dezvoltării și îmbunătățirii serviciilor medicale. Prin donația generoasă, compania demonstrează angajamentul său de a contribui la buna funcționare a Spitalului Județean de Urgență Craiova și de a aduce un aport semnificativ în viața pacienților.

Investiții în Sănătatea Comunității Locale

Investițiile în echipamentele medicale moderne și îmbunătățirea serviciilor medicale din cadrul Spitalului Județean de Urgență Craiova au un impact direct asupra comunității locale. Pacienții vor beneficia de tratamente mai precise și de o îngrijire mai bună, iar personalul medical va avea resursele necesare pentru a desfășura munca în condiții optime.

Concluzie

Donația de 22 de mii de euro oferită de Ruris reprezintă un pas important în îmbunătățirea serviciilor medicale din cadrul Spitalului Județean de Urgență Craiova. Această investiție va avea un impact semnificativ asupra comunității locale, asigurând accesul la tratamente mai bune și în condiții mai sigure. Ruris continuă să își demonstreze angajamentul față de comunitate și importanța acordată sănătății și bunăstării locuitorilor.

RELATED ARTICLES
chatbot

Discută online cu asistenții noștri virtuali. Întreabă și primește răspunsuri la întrebările tale.

Calculator calorii pentru slăbire

Calculator calorii pentru slăbire

Vrei să știi câte calorii ar trebui să consumi zilnic pentru a pierde în greutate?

Cât costă un implant dentar?

Cât costă un implant dentar?

Teste psiho și de personalitate

Cele mai citite