duminică, septembrie 24, 2023
AcasăȘtiri pe orașeȘtiri CraiovaRezervări online la Spitalul Județean Târgu Jiu pentru a preveni efectele caniculei

Rezervări online la Spitalul Județean Târgu Jiu pentru a preveni efectele caniculei

Rezervări online la Spitalul Județean Târgu Jiu pentru a preveni efectele caniculei

Accesarea online a rezultatelor analizelor medicale – o alternativă în perioadele caniculare

Cu temperaturile ridicate din această perioadă și aglomerația din trafic, deplasările pentru a ridica rezultatele analizelor medicale pot deveni o adevărată provocare. Cu toate acestea, pacienții Spitalului Județean de Urgență (SJU) din Târgu Jiu au acum posibilitatea de a evita astfel de situații neplăcute, putând accesa rezultatele analizelor medicale pe site-ul unității medicale.

Laboratorul SJU Târgu Jiu oferă pacienților posibilitatea de a vizualiza online rezultatele analizelor de sânge. Indiferent dacă analizele au fost efectuate pe baza unui bilet de trimitere sau contra cost, pacienții pot accesa aceste rezultate cu ușurință. Acest lucru aduce multiple beneficii atât pacienților, cât și spitalului.

Pentru a avea acces la rezultatele analizelor, pacienții trebuie să acceseze site-ul unității medicale, la adresa https://www.spitalgorj.ro/, și să se îndrepte către secțiunea „Analize medicale”. Aici, vor avea posibilitatea de a descărca rezultatele analizelor lucrate în laboratorul SJU Târgu Jiu, accesând link-ul https://lis.spitalgorj.ro/easylab/loginPatient.asp.

Un alt aspect important este modul de autentificare a pacienților pe site. Aceștia primesc un „cod al buletinului de analize”, pe care îl vor folosi, alături de Codul Numeric Personal (CNP), pentru a se loga pe platformă. Astfel, asigură confidențialitatea datelor și se evită orice fel de acces neautorizat la aceste informații medicale.

Această inițiativă a Laboratorului SJU Târgu Jiu a avut un impact major în ceea ce privește accesibilitatea și comoditatea pentru pacienți. De la începutul anului și până în prezent, numărul de pacienți care alege să acceseze online rezultatele analizelor medicale a crescut semnificativ. Acest lucru nu doar reduce presiunea asupra laboratorului și personalului medical, dar și îmbunătățește experiența pacienților.

Prin eliminarea nevoii de a ridica personal rezultatele analizelor, pacienții economisesc timp și efort. Nu mai este necesar să petreacă ore în trafic sau să aștepte în cozi lungi la ghișeul de eliberare a rezultatelor. Totodată, este facilitată monitorizarea rezultatelor în timp, prin posibilitatea de a le descărca și salva pe propriul dispozitiv.

De asemenea, acestă metodă oferă pacienților posibilitatea de a avea un mai bun control asupra propriei sănătăți. Ei pot compara și analiza evoluția valorilor de-a lungul timpului și pot întreține o mai bună comunicare cu medicul curant. În cazul în care apar schimbări semnificative în rezultatele analizelor, pacienții pot contacta rapid medicul și solicita un consult pentru diagnostic și tratament adecvat.

În concluzie, posibilitatea de a accesa online rezultatele analizelor medicale reprezintă un pas important în îmbunătățirea serviciilor medicale și calității vieții pacienților. Această soluție aduce multiple beneficii, atât din perspectiva pacienților, cât și din perspectiva spitalului. Timpul economisit, eliminarea stresului cauzat de deplasări în trafic și posibilitatea de a monitoriza evoluția valorilor analizelor sunt doar câteva dintre motivele pentru care această metodă este tot mai apreciată și utilizată în rândul pacienților SJU Târgu Jiu.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

chatbot

Discută online cu asistenții noștri virtuali. Întreabă și primește răspunsuri la întrebările tale.

Calculator calorii pentru slăbire

Calculator calorii pentru slăbire

Vrei să știi câte calorii ar trebui să consumi zilnic pentru a pierde în greutate?

Cât costă un implant dentar?

Cât costă un implant dentar?

Teste psiho și de personalitate

Cele mai citite