AcasăTerapiiPsihologieCare este noua tendință în dating - 'open casting'?

Care este noua tendință în dating – ‘open casting’?

Care este noua tendință în dating – ‘open casting’?

O cercetare Bumble a constatat că 38% dintre utilizatorii aplicației lor „sunt mai deschiși în privința persoanelor pe care le consideră potrivite pentru întâlniri”, ceea ce ridică întrebarea cum își formează oamenii „tipul” de partener ideal?

Ești deschis la „casting deschis”? Oamenii de pe rețelele de socializare și site-urile de întâlniri au început să vorbească despre castingul deschis ca fiind o nouă tendință în materie de întâlniri – ceva interesant de încercat în 2023. Când este vorba despre ceva „nou” în lumea întâlnirilor, este de înțeles să atragă atenția ta, în cazul în care încă nu ți-ai găsit partenerul ideal prin intermediul medierilor, întâlnirilor rapide, petrecerilor, Tinder, Bumble, eHarmony, Coffee Meets Bagel, GlutenFree Singles, Gothic Match sau oricare altă metodă ai fi folosit până acum.

Deci, ar putea castingul deschis să fie în sfârșit remediul pentru toate problemele tale în materie de întâlniri? Este într-adevăr un lucru nou și excitant de încercat? Ei bine, da și nu.

Când am auzit prima dată acest termen, am fost intrigat de idee și de posibilitățile pe care le-ar putea oferi. Castingul deschis, așa cum este numit în engleză, implică ideea de a fi permis să te întâlnești și să cunoști oameni care nu se încadrează în tiparele sau criteriile tale de selecție tradiționale. Este o modalitate de a depăși barierele și preconcepțiile pe care le avem în privința partenerului ideal și de a ne deschide către noi experiențe și relații.

Dar cum funcționează acest proces de casting deschis? Ei bine, în loc să te limitezi la încercările tradiționale de a-ți găsi jumătatea, cum ar fi aplicațiile de întâlniri sau întâlnirile în persoană, castingul deschis îți oferă oportunitatea de a întâlni oameni într-un mediu mai relaxat și informal. Poți încerca să te întâlnești cu persoane noi prin intermediul grupurilor de prieteni, evenimentelor sociale sau activităților de voluntariat. Este un proces fluid și nepredictibil, unde poți descoperi în mod neașteptat cine știe ce tipuri de oameni care te pot surprinde în mod plăcut.

Poate că ai întâlnit deja persoana potrivită în acest fel neconvențional. S-ar putea să fi crezut că nu aveți nimic în comun sau că nu sunteți compatibili, dar după ce v-ați cunoscut și ați petrecut timp împreună, ați realizat că sunteți mai potriviți decât ați fi crezut. Deschiderea către noile posibilități și acceptarea faptului că „tipul” de persoană pe care o căutăm ar putea fi diferit de ceea ce ne-am imaginat, poate deschide uși către relații care altfel ar fi trecut neobservate.

Cu toate acestea, este important să menționăm că castingul deschis nu este pentru toată lumea. Dacă ai preferințe și criterii foarte clare în privința partenerului ideal și nu ești dispus să te abați de la acestea, atunci acest stil de întâlniri nu este potrivit pentru tine. Este important să fii sincer cu tine însuți în ceea ce privește ceea ce cauți și să fii deschis la provocările și surprizele pe care le poate aduce viața amoroasă.

În esență, castingul deschis este o alternativă interesantă și provocatoare în lumea întâlnirilor, care oferă posibilitatea de a ne conecta cu oameni pe care altfel nu i-am fi întâlnit. Este o abordare neconvențională care ne încurajează să ne deschidem către noi experiențe și să ne depășim limitele. Indiferent dacă ești în căutarea iubirii adevărate sau pur și simplu îți dorești să cunoști oameni noi și interesanți, castingul deschis poate fi o opțiune worth trying în călătoria ta în lumea întâlnirilor.

În concluzie, îndrăznește să te lași surprins și să ieși din zona ta de confort atunci când vine vorba despre întâlniri. Cine știe, s-ar putea să găsești o conexiune unică și specială cu cineva care nu s-ar fi încadrat în tiparele tale tradiționale. Viața este plină de surprize și de întâlniri neașteptate, iar castingul deschis poate fi un mod de a-ți deschide către aceste posibilități.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

chatbot

Discută online cu asistenții noștri virtuali. Întreabă și primește răspunsuri la întrebările tale.

Calculator calorii pentru slăbire

Calculator calorii pentru slăbire

Vrei să știi câte calorii ar trebui să consumi zilnic pentru a pierde în greutate?

Cât costă un implant dentar?

Cât costă un implant dentar?

Teste psiho și de personalitate

Cele mai citite