duminică, septembrie 24, 2023
AcasăȘtiri pe orașeȘtiri CraiovaBanca de stocare a sângelui pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu

Banca de stocare a sângelui pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu

Banca de stocare a sângelui pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu

Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu investește în modernizarea infrastructurii sale medicale în scopul îmbunătățirii serviciilor oferite pacienților. Una dintre achizițiile importante pe care spitalul urmează să le facă este o bancă modernă pentru stocarea de sânge.

Această bancă reprezintă o necesitate în cadrul secțiilor de Cardiologie, Neurologie și ale altor departamente ale spitalului, având în vedere importanța și complexitatea serviciilor medicale oferite acolo. Această investiție va permite asigurarea unui stoc adecvat de sânge pentru transfuzii, esențial în tratarea numeroaselor afecțiuni întâlnite în practica medicală.

Administrația Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu a alocat suma de 786.000 de lei pentru această achiziție. Această sumă generoasă reflectă importanța investiției și dorința autorităților de a oferi pacienților cele mai bune condiții și tratamente medicale eficiente.

Pe lângă banca de stocare de sânge, spitalul va achiziționa și alte echipamente medicale necesare pentru monitorizarea și investigația pacienților. Printre acestea se numără un electrocardiograf, aparate de măsurare a debitului cardiac, un aparat de terapie combinată și un aparat de magnetoterapie. De asemenea, vor fi achiziționate și un electroencefalograf și un aparat de măsurare a perfuziei cerebrale. Aceste echipamente medicale moderne sunt esențiale pentru eficientizarea procesului de diagnosticare și tratament al pacienților.

Bancă modernă de stocare a sângelui, un aparat special
Un aspect important al băncii de stocare a sângelui este faptul că este fabricată din oțel și prezintă rafturi reglabile, cu garnitură magnetică. Aceste caracteristici permit stocarea sângelui în condiții optime de temperatură și umiditate, menținând astfel integritatea și calitatea acestuia.

Păstrarea sângelui în condiții adecvate de temperatură este esențială pentru menținerea corespunzătoare a componentelor sale și garantarea unui nivel optim de siguranță. Această bancă modernă de stocare a sângelui va permite personalului medical să păstreze și să acceseze sângele necesar într-un mod eficient și sigur, contribuind astfel la creșterea calității serviciilor medicale oferite pacienților.

Investiția în echipamente medicale moderne este o necesitate într-un spital de urgență, unde timpul și precizia diagnosticării și tratamentului pacienților pot face diferența între viață și moarte. Această achiziție demonstrează dorința administrației Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu de a se adapta la noile tehnologii medicale și de a oferi pacienților cele mai bune îngrijiri medicale posibile.

În concluzie, achiziționarea unei bănci moderne pentru stocarea de sânge reprezintă un pas important în modernizarea și îmbunătățirea infrastructurii medicale a Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu. Aceasta va contribui la îmbunătățirea calității serviciilor medicale oferite pacienților și va asigura accesul la tratamente eficiente și sigure. Investiția în echipamente medicale moderne este esențială într-un spital de urgență și dovedește angajamentul autorităților de a asigura cele mai bune condiții de tratament pentru pacienți.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

chatbot

Discută online cu asistenții noștri virtuali. Întreabă și primește răspunsuri la întrebările tale.

Calculator calorii pentru slăbire

Calculator calorii pentru slăbire

Vrei să știi câte calorii ar trebui să consumi zilnic pentru a pierde în greutate?

Cât costă un implant dentar?

Cât costă un implant dentar?

Teste psiho și de personalitate

Cele mai citite