AcasăȘtiri pe orașeȘtiri Târgu MureșCentru de îngrijiri cu produse obținute din Grădina Botanică a Universității de...

Centru de îngrijiri cu produse obținute din Grădina Botanică a Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș (UMFST)

Centru de îngrijiri cu produse obținute din Grădina Botanică a Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș (UMFST)

Centru de îngrijiri cu produse obţinute din Grădina Botanică a UMFST Târgu Mureș

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie ”George Emil Palade” din Târgu Mureș va deschide, în premieră în România, un centru de îngrijiri dermato-cosmetice. Aici vor fi folosite produse proprii, naturale, cu extracte din plantele deţinute în Grădina Botanică.

Anunțul a fost făcut de către Decanul Facultăţii de Farmacie, profesor universitar doctor Daniela Lucia Muntean, cu ocazia aniversării a 75 de ani de la înființarea facultății:

„Acest centru este prognozat să fie unul dintre cele mai moderne din țară, oferind servicii de înaltă calitate în domeniul îngrijirii pielii. Ne mândrim să putem folosi produsele obţinute direct din Grădina Botanică a universității, unde cultivăm o gamă variată de plante valoroase pentru proprietățile lor cosmetice. Aceste produse vor fi folosite în tratamentele noastre pentru a îmbunătăți sănătatea și aspectul pielii clienților noștri.”

Grădina Botanică a UMFST Târgu Mureș este un loc deosebit unde sunt cultivate peste 1.000 de specii de plante valoroase, atât medicinale, cât și cosmetice. Aceste plante sunt atent îngrijite de către specialiști și sunt folosite în cercetarea științifică, dar și în producția de produse cosmetice și farmaceutice de la universitate.

Centrul de îngrijiri dermato-cosmetice va beneficia de acest patrimoniu bogat al universității, iar clienții vor avea acces la produse exclusiv naturale și eficiente în îngrijirea pielii. Aceste produse sunt obținute cu mare atenție și grija pentru calitate și sunt testate în laboratoarele universității pentru a asigura eficacitatea lor.

În cadrul centrului, clienții vor beneficia de tratamente personalizate și de înaltă calitate, realizate de specialiști cu experiență în domeniu. Vor fi oferite servicii precum hidratarea și hrănirea pielii, tratamente anti-îmbătrânire, îndepărtarea petelor și a imperfecțiunilor pielii, dar și alte tratamente personalizate în funcție de nevoile și dorințele clienților.

Deschiderea acestui centru vine în întâmpinarea nevoilor tot mai mari ale oamenilor de a avea acces la îngrijirea pielii de calitate și la produse naturale și eficiente. Grădina Botanică a UMFST Târgu Mureș ne oferă această posibilitate și suntem mândri să putem folosi aceste produse valoroase în serviciile noastre, oferind astfel o experiență unică și de înaltă calitate clienților noștri.

Centrul de îngrijiri dermato-cosmetice va fi deschis pentru public în scurt timp, iar toți cei interesați vor putea beneficia de tratamente de înaltă clasă, realizate cu produse obținute din Grădina Botanică a UMFST Târgu Mureș. Așteptăm cu nerăbdare să deschidem porțile acestui centru și să oferim clienților noștri servicii de top în îngrijirea pielii.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

chatbot

Discută online cu asistenții noștri virtuali. Întreabă și primește răspunsuri la întrebările tale.

Calculator calorii pentru slăbire

Calculator calorii pentru slăbire

Vrei să știi câte calorii ar trebui să consumi zilnic pentru a pierde în greutate?

Cât costă un implant dentar?

Cât costă un implant dentar?

Teste psiho și de personalitate

Cele mai citite