AcasăȘtiri generaleZentiva susține Academia de Înot Dinamo în demersul de a învăța 15.000...

Zentiva susține Academia de Înot Dinamo în demersul de a învăța 15.000 de copii să înoate

Zentiva susține Academia de Înot Dinamo în demersul de a învăța 15.000 de copii să înoate

Cetilar sprijină misiunea Academiei de Înot Dinamo

Înotul este unul dintre cele mai benefice sporturi pentru sănătatea și dezvoltarea armonioasă a copiilor. Însă, din păcate, mulți copii nu au acces la acest sport, fie din cauza lipsei de infrastructură, fie din cauza lipsei de fonduri. Cu toate acestea, brandul Cetilar vine în sprijinul acestei cauze prin încheierea unui parteneriat cu Academia de Înot Dinamo.

Academia de Înot Dinamo este o organizație care se angajează să încurajeze înotul în rândurile copiilor. Ea a fost inițiată și este condusă de către Mihai Popovici, tatăl sportivului David Popovici, unul dintre cei mai promițători înotători români. Academia își propune să ofere copiilor cele mai bune condiții de învățare a înotului, precum și o experiență profesională de calitate.

Prin parteneriatul încheiat cu Cetilar, Academia de Înot Dinamo va beneficia de sprijin financiar și logistic, care să permită continuarea și dezvoltarea misiunii sale. Scopul este acela de a oferi peste 15.000 de copii posibilitatea de a învăța să înoate și de a descoperi plăcerea acestui sport minunat.

Cetilar este un brand cunoscut pentru implicarea sa în susținerea sportului și a valorilor sănătoase. Acest parteneriat face parte din strategia companiei de a promova un stil de viață activ și de a motiva tinerii să practice sportul încă de la o vârstă fragedă. În plus, Cetilar este recunoscut pentru produsele sale de îngrijire a articulațiilor, care pot fi folosite și de către sportivi pentru prevenirea și tratarea leziunilor.

Parteneriatul cu Academia de Înot Dinamo reprezintă o oportunitate pentru Cetilar de a susține sportul de performanță în România. David Popovici este unul dintre cei mai talentați tineri sportivi ai momentului, iar succesul său în competițiile internaționale aduce onoare și prestigiu țării noastre. Cetilar își propune să fie alături de el și de ceilalți tineri sportivi români, oferindu-le suportul necesar pentru a atinge performanțe remarcabile.

De asemenea, acest parteneriat este un semnal puternic pentru comunitatea sportivă românească și pentru autorități, că sportul trebuie să primească mai mult sprijin și atenție. În ultimii ani, România a avut rezultate slabe în competițiile internaționale, iar investițiile în infrastructură și în talentul tinerilor sportivi au fost insuficiente. Prin acest parteneriat, Cetilar își asumă responsabilitatea de a contribui la schimbarea acestei situații și de a face din România o țară recunoscută pentru performanțele sale sportive.

În concluzie, parteneriatul dintre brandul Cetilar și Academia de Înot Dinamo este un pas important pentru dezvoltarea înotului în rândul copiilor din România. Prin susținerea financiară și logistică oferită de Cetilar, Academia va putea continua și extinde activitățile sale, oferind posibilitatea a peste 15.000 de copii de a învăța să înoate. Acest parteneriat demonstrează implicarea companiei în promovarea sportului și a valorilor sănătoase, precum și dorința de a contribui la dezvoltarea performanței sportive în România.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

chatbot

Discută online cu asistenții noștri virtuali. Întreabă și primește răspunsuri la întrebările tale.

Calculator calorii pentru slăbire

Calculator calorii pentru slăbire

Vrei să știi câte calorii ar trebui să consumi zilnic pentru a pierde în greutate?

Cât costă un implant dentar?

Cât costă un implant dentar?

Teste psiho și de personalitate

Cele mai citite