AcasăCovid 19Finalizarea ambulatoriului de pediatrie de la spitalul din Reghin

Finalizarea ambulatoriului de pediatrie de la spitalul din Reghin

Finalizarea ambulatoriului de pediatrie de la spitalul din Reghin

Noul operator de salubritate pentru municipiul Târgu Mureș și alte 18 unități administrative

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară a anunţat că municipiul Târgu Mureș și alte 18 unități administrative vor beneficia de un nou operator de salubritate. Acest lucru vine în urma unui proces de licitație la care au participat mai multe companii, iar compania câștigătoare este implicată în domeniul salubrității de peste 10 ani.

Dotări de ultimă generație la ISU Mureș

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Mureș a primit dotări de ultimă generație pentru a pune în aplicare acțiuni de intervenție și salvare cu succes în situații de urgență. Aceste dotări vizează echipamente și tehnologii speciale ce vor ajuta în gestionarea intervențiilor de urgență într-un timp cât mai scurt și în condiții de siguranță pentru salvatori și persoanele aflate în pericol.

Compania Dan Air decide, marți, dacă continuă activitatea pe Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav

Singura companie aeriană, care operează la Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav, Compania Dan Air, va decide în cursul zilei de marți dacă continuă sau nu activitatea pe acest aeroport. Decizia vine ca urmare a unor presiuni economice și financiare, generate de pandemia de COVID-19 și scăderea numărului de pasageri.

Ceremonie de sfințire și arborare a drapelului României la Târgu Mureș

Evenimentele au debutat ieri, cu sfințirea și arborarea drapelului României în Piața Trandafirilor din Târgu Mureș. Autoritățile locale au organizat o ceremonie specială pentru a marca Ziua Drapelului Național și pentru a exprima respectul și dragostea față de simbolurile naționale.

Șapte localități mureșene, afectate de inundații

În urma precipitațiilor abundente din ultimele zile, șapte localități din județul Mureș au fost grav afectate de inundații. Casele, gospodăriile și drumurile din aceste localități au fost inundate, iar autoritățile au intervenit prompt pentru a evacua locuitorii și pentru a limita daunele produse de apele învolburate.

Acestea sunt doar câteva dintre știrile locale din ultima perioadă care au stârnit interesul târgumureșenilor. Rămâne să urmărim evoluția evenimentelor și să ne preocupăm de bunăstarea comunității în continuare.

RELATED ARTICLES
chatbot

Discută online cu asistenții noștri virtuali. Întreabă și primește răspunsuri la întrebările tale.

Calculator calorii pentru slăbire

Calculator calorii pentru slăbire

Vrei să știi câte calorii ar trebui să consumi zilnic pentru a pierde în greutate?

Cât costă un implant dentar?

Cât costă un implant dentar?

Teste psiho și de personalitate

Cele mai citite