AcasăȘtiri generaleCremele de protecție solară, un „must-have” în timpul verii.

Cremele de protecție solară, un „must-have” în timpul verii.

Cremele de protecție solară, un „must-have” în timpul verii.

Protejați-vă pielea pe timp de vară cu cremele de fotoprotecție!

Vara, multă lume se bucură de soare și merge la plajă, dar expunerea la razele ultraviolete poate fi periculoasă pentru piele. Este important să folosiți cremele de fotoprotecție pentru a preveni dezvoltarea cancerului de piele, iar acest lucru nu trebuie luat în considerare doar la plajă, ci și atunci când petreceți timp în aer liber, chiar și în zilele înnorate.

Specialiștii recomandă utilizarea unei loțiuni protectoare care să aibă specificat „spectru larg – protecție împotriva UVA și UVB”, deoarece există două tipuri de astfel de produse. Cele chimice pătrund prin piele și au un spectru mai îngust de absorbție al razelor solare, în timp ce cele minerale sunt cele mai eficiente și de obicei conțin zinc și dioxid de titan.

Este important să acordați atenție etichetării produsului și să verificați nivelul de FPS (factor de protecție solară). Cu cât este mai mare FPS-ul, cu atât veți avea o protecție mai bună împotriva razelor UVB. De obicei, un FPS de minimum 30 este recomandat pentru o protecție adecvată.

Este important să aplicați crema în mod regulat, la intervale de câteva ore, în special după baie sau transpirație excesivă. O altă recomandare este să evitați expunerea la soare în intervalul orar 10:00-16:00 și să purtați haine de protecție, pălării și ochelari de soare.

În plus față de protejarea pielii, este important să vă hidratați în mod corespunzător pentru a vă menține sănătatea în timpul verii. Asigurați-vă că beți suficiente lichide și evitați consumul excesiv de alcool sau cafea, deoarece acestea pot favoriza deshidratarea.

Pe scurt, folosind cremele de fotoprotecție și respectând măsurile de protecție împotriva razelor solare, vă puteți bucura în siguranță de plajă și de activități în aer liber în timpul verii. Protejați-vă pielea și bucurați-vă de soare cu prudență!

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

chatbot

Discută online cu asistenții noștri virtuali. Întreabă și primește răspunsuri la întrebările tale.

Calculator calorii pentru slăbire

Calculator calorii pentru slăbire

Vrei să știi câte calorii ar trebui să consumi zilnic pentru a pierde în greutate?

Cât costă un implant dentar?

Cât costă un implant dentar?

Teste psiho și de personalitate

Cele mai citite