AcasăȘtiri pe orașeȘtiri TimișoaraVizita Corporației de Revizuire Chirurgicală din Statele Unite ale Americii la Spitalul...

Vizita Corporației de Revizuire Chirurgicală din Statele Unite ale Americii la Spitalul Premiere – REGINA MARIA reconfirmă poziționarea spitalului la nivelul celor mai ridicate standarde oferite în domeniul serviciilor medicale.

Vizita Corporației de Revizuire Chirurgicală din Statele Unite ale Americii la Spitalul Premiere – REGINA MARIA reconfirmă poziționarea spitalului la nivelul celor mai ridicate standarde oferite în domeniul serviciilor medicale.

Spitalul Premiere din Timișoara, parte din Rețeaua de Sănătate Regina Maria, a primit în luna iunie a anului trecut două titluri importante: Centru de Excelență în chirurgia ortopedică și Centru de Excelență în tratarea multidisciplinară a endometriozei.

Aceste distincții au fost acordate după ce Spitalul Premiere a trecut cu succes prin inspecția realizată de Surgical Review Corporation (SRC) din Statele Unite ale Americii. SRC este o organizație nonprofit care are ca obiectiv siguranța pacienților și care, prin acreditările pe care le acordă, certifică calitatea serviciilor și siguranța actului medical.

Pentru a primi recunoașterea ca și Centru de Excelență, unitățile medicale trebuie să îndeplinească o serie de cerințe specifice. Centrul acreditat trebuie să aibă un număr minim de intervenții efectuate anual, să aibă stabilit și documentat circuitul complet al pacientului încă din faza de preinternare, să aibă o echipă multidisciplinară specializată în domeniul respectiv și să folosească cele mai noi tehnologii și proceduri.

Parte din Rețeaua de Sănătate Regina Maria, Spitalul Premiere a dovedit că îndeplinește toate aceste cerințe și nu a făcut rabat de la standardele ridicate impuse de SRC. Acest lucru este o dovadă a faptului că Spitalul Premiere din Timișoara oferă pacienților acces la cele mai bune servicii medicale.

De-a lungul timpului, Spitalul Premiere a bătut drumul spre excelență, oferind servicii medicale de calitate superioară pacienților din Timișoara și împrejurimi. În plus față de distincțiile primite pentru chirurgie ortopedică și tratarea endometriozei, Spitalul Premiere este un punct de reper în tratarea cancerului, oferind servicii complete de diagnostic și tratament pentru pacienții cu cancer.

Chirurgia ortopedică este una dintre specializările medicale vitale în România, iar pacienții din Timișoara și împrejurimi au norocul să aibă acces la un centru de excelență în domeniu. Această distincție nu este doar o recunoaștere a calității serviciilor medicale oferite de Spitalul Premiere, ci și o certificare a faptului că pacienții sunt tratat cu toată seriozitatea și profesionalismul de care au nevoie în momentele dificile din viața lor.

Centrul de Excelență în tratarea multidisciplinară a endometriozei este de asemenea un pas important în lupta împotriva unei boli cronice care afectează mulți pacienți. Endometrioza este o boală care afectează multe femei și poate avea o gamă largă de simptome, de la durere cronică la infertilitate. Centrul de Excelență în tratarea endometriozei de la Spitalul Premiere este dedicat diagnosticării și tratării de urgență a pacienților, oferind cele mai bune opțiuni terapeutice pentru fiecare caz.

În concluzie, distincțiile obținute de Spitalul Premiere din Timișoara reprezintă o confirmare a angajamentului față de pacienți și calitatea serviciilor oferite. Spitalul Premiere este un exemplu de excelență medicală și pacienții pot avea încredere că vor primi cele mai bune îngrijiri medicale la acest centru de excelență.

RELATED ARTICLES
chatbot

Discută online cu asistenții noștri virtuali. Întreabă și primește răspunsuri la întrebările tale.

Calculator calorii pentru slăbire

Calculator calorii pentru slăbire

Vrei să știi câte calorii ar trebui să consumi zilnic pentru a pierde în greutate?

Cât costă un implant dentar?

Cât costă un implant dentar?

Teste psiho și de personalitate

Cele mai citite