AcasăTerapiiPsihologieDianne Buswell dezvăluie lupta ei cu un tulburare alimentară: când întunericul se...

Dianne Buswell dezvăluie lupta ei cu un tulburare alimentară: când întunericul se transformă în lumină

Dianne Buswell dezvăluie lupta ei cu un tulburare alimentară: când întunericul se transformă în lumină

Dianne Buswell adorată de Strictly Come Dancing își împărtășește povestea despre cum și-a recăpătat viața și sănătatea, după ce un tulburare alimentară a pus în pericol tot ceea ce a lucrat din greu pentru a realiza.

Ea este una dintre cele mai populare vedete de la Strictly Come Dancing de pe BBC One, conduce o afacere de wellness înfloritoare, urmează să-și publice prima carte și este mai fericită ca niciodată într-o relație cu bărbatul pe care îl numește stânca ei.

Dar acum câțiva ani, Dianne Buswell era prinsă în mrejele unei tulburări alimentare atât de grave încât nu numai că amenința să distrugă cariera ei strălucitoare de dans, dar o punea în pericol de a suferi un atac de cord.

Atunci când se uită acum în urmă, îi este aproape imposibil să-și imagineze persoana epuizată și profund nefericită pe care o era atunci cu persoana sănătoasă și încrezătoare în care s-a transformat în prezent.

Revelația privind sănătatea Diannei Buswell

Buswell, acum în vârstă de 33 de ani, poate aminti cu ușurință momentul în care a observat că nu mai poate continua să ignore semnalele de avertisment. A fost chiar în timp ce se antrena pentru unul dintre cele mai importante spectacole din cadrul Strictly Come Dancing.

„Am avut un moment în care stăteam la oglindă și mi-am văzut propriul reflex. Nu m-am recunoscut în ochii acelei femei epuizate și triste. Mi-am dat seama că trebuia să fac ceva în legătură cu asta”, povestește ea.

A urmat o perioadă dificilă pentru Dianne, în care a trebuit să lupte cu vechile obiceiuri și să-și schimbe complet abordarea alimentației și a exercițiilor fizice. A cerut ajutor, ați fost la terapie și a luat decizia de a face schimbări semnificative în stilul său de viață.

„Puteam foarte ușor să mă întorc la obiceiurile mele nesănătoase, dar am stabilit obiective mici și am muncit din greu pentru a le îndeplini. Și până la urmă, rezultatele au fost vizibile”, afirmă Dianne.

O viață nouă și sănătoasă

Pentru Dianne, recuperarea nu a însemnat doar să trateze numai simptomele tulburării alimentare, ci și să-și schimbe în totalitate stilul de viață. Ea a învățat să se concentreze pe simțurile și pe alegerea alimentelor sănătoase, cu valoare nutritivă ridicată.

„Am început să văd alimentația ca pe o modalitate de a-mi hrăni și de a-mi îngriji corpul, în loc să o văd ca pe o sursă de anxietate și control”, mărturisește ea.

Dianne a introdus în dieta ei o varietate de legume, proteine și grăsimi sănătoase, și a renunțat la dietele rigide și la privarea de anumite alimente. Ea recunoaște că uneori se dă în vânt după un desert delicios, dar a învățat să se răsfețe în mod sănătos și să se hrană cu echilibru.

Mai mult, Dianne a început să aibă grijă și de latura emoțională a sănătății sale. Exercițiile fizice și dansul au devenit parte integrantă a rutinei ei zilnice, pentru a-și menține mintea și corpul fericiți și echilibrați.

Succesul după recuperare

Rezultatele eforturilor lui Dianne se văd în cariera ei în continuă creștere și într-o sănătate mai bună în general. Ea a devenit o prezență îndrăgită în spectacolele de dans, a furnizat lecții și informații valoroase prin afacerea sa de wellness și este gata să ofere o sursă de inspirație pentru alte persoane care trec prin aceeași luptă.

Dianne este mândră de reușita sa și dorește să împărtășească această poveste pentru a încuraja pe alții să călătorească pe drumul recuperării și să-și găsească fericirea și sănătatea, ca și ea.

La fel ca și Dianne, mulți alții se confruntă cu tulburări alimentare severe și fiecare poveste este unică. Este important să recunoaștem impactul și gravitatea acestor tulburări și să oferim sprijin și înțelegere celor care le trăiesc.

Dianne Buswell este o exemplu clar că recuperarea este posibilă și că se poate trece peste această luptă grea. Prin eforturi sincere, ajutor profesionist și o abordare holistică, oamenii pot redobândi sănătatea și fericirea, și pot trăi o viață plină de împlinire și succes.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

chatbot

Discută online cu asistenții noștri virtuali. Întreabă și primește răspunsuri la întrebările tale.

Calculator calorii pentru slăbire

Calculator calorii pentru slăbire

Vrei să știi câte calorii ar trebui să consumi zilnic pentru a pierde în greutate?

Cât costă un implant dentar?

Cât costă un implant dentar?

Teste psiho și de personalitate

Cele mai citite