AcasăTerapiiPsihologieSăptămâna carierei - eveniment studențesc

Săptămâna carierei – eveniment studențesc

Săptămâna carierei – eveniment studențesc

Studenților distinși, vă informăm despre evenimentul organizat de Consiliul Studenților de la Facultatea de Psihologie a Universității din Varșovia:

Salut! Vă întâmpinăm după vacanța de iarnă cu ️Săptămâna Carierelor️! Nu știți ce specializare să alegeți sau poate doriți să învățați cum să creați un CV interesant? Aveți întrebări legate de stagiile de practică sau doriți să vedeți cum arată cariera unui psihoterapeut, sexolog sau psiholog de afaceri? Calea unui psiholog într-un mediu medical sau calea științifică vă interesează? Toate acestea vor începe pe 20 februarie! Detalii în curând!

INFORMAȚII ORGANIZATORICE

Evenimentul va fi în format hibrid. Dorim ca cât mai multe conferințe să aibă loc în persoană la facultate, cu posibilitatea de transmitere online, dar rețineți că workshop-urile vor fi, în mare parte, efectuate în persoană!


Data publicării: 13 februarie 2023

Săptămâna Carierelor – Ghidul tău pentru un viitor de succes

Foto: Sursa Imagine

Bună! Te întâmpinăm cu un nou eveniment, Săptămâna Carierelor! Indiferent dacă nu știi ce specializare să alegi sau dorești să înveți cum să îți creezi un CV interesant, această săptămână este pentru tine. De asemenea, poți afla mai multe despre stagiile de practică și despre carierele în domeniul psihoterapiei, sexologiei sau psihologiei de afaceri. Dacă te interesează cariera de psiholog în domeniul medical sau cariera științifică, vei găsi și informații relevante în cadrul evenimentului. Săptămâna Carierelor începe pe 20 februarie! Mai multe detalii vor fi disponibile în curând.

Evenimentul va avea loc sub forma unui hibrid, oferind atât prelegeri în persoană la facultate, cât și posibilitatea de transmisie online. Cursurile practice vor fi, în mare parte, susținute în format fizic. Ne dorim să îți oferim cea mai bună experiență posibilă pentru a-ți pregăti viitorul carierei tale.

Informații Organizatorice

Data publicării: 13 februarie 2023

Locație: Universitatea din Varșovia, Facultatea de Psihologie

Te așteptăm cu nerăbdare la Săptămâna Carierelor! Nu rata ocazia de a descoperi calea ta spre succes în domeniul psihologiei. Vei afla sfaturi practice și vei putea urma exemplul experților din industrie. Pregătește-te să fii inspirat și să îți dezvolți abilitățile și cunoștințele într-un mediu prietenos și interactiv!

Asigură-te că îți rezervi locul la eveniment și fii pregătit să îți transformi visele în realitate! Te așteptăm cu drag!

RELATED ARTICLES
chatbot

Discută online cu asistenții noștri virtuali. Întreabă și primește răspunsuri la întrebările tale.

Calculator calorii pentru slăbire

Calculator calorii pentru slăbire

Vrei să știi câte calorii ar trebui să consumi zilnic pentru a pierde în greutate?

Cât costă un implant dentar?

Cât costă un implant dentar?

Teste psiho și de personalitate

Cele mai citite