
Meniurile cantinelor, restaurantelor și fast-food-urilor trebuie să conțină, începând cu 15 martie, toate ingredientele folosite pentru prepararea mâncărurilor, cantitatea acestora, dar și valorile nutriționale, a anunțat joi președintele ANPC, Horia Constantinescu.
Ordinul care stabileşte detalierea informaţiilor din meniurile restaurantelor a fost emis după ce s-a stabilit stabilit abordarea la nivel european. Alături de numele produsului va trebui pus într-o paranteză şi numărul de E-uri „ca să ştii că, la momentul acela, ai demarat deja procesul de îmbălsămare încă din timpul vieţii”, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, Horia Constantinescu.
„Vreau să fac o paranteză legat de ordinul ce stabileşte ce informaţii trebuie să ne pună la dispoziţie operatorul economic din…
Citește aici tot articolul
Articol publicat pe: www.jurnalulolteniei.ro
Autor: Jurnalul Olteniei