AcasăTerapiiPsihologie"Demons of Activism: Mieczysław Choynowski, Pioneer of Polish Psychometry" – Carte captivantă...

„Demons of Activism: Mieczysław Choynowski, Pioneer of Polish Psychometry” – Carte captivantă despre precursorul psihometriei poloneze

„Demons of Activism: Mieczysław Choynowski, Pioneer of Polish Psychometry” – Carte captivantă despre precursorul psihometriei poloneze

Demonul Activismului - Mieczysław Choynowski precursorul psihometriei poloneze - coperta cărţii

Stimați cititori, vă încurajăm să vă familiarizați cu publicația dedicată persoanei și realizărilor lui Mieczysław Choynowski sub redacția prof. dr. hab. Maryla Goszczyńska, publicată de Editura Științifică Scholar.

 

Cartea este disponibilă pe site-ul editurii.

 

„Tânărul coleg și discipol al lui S. I. Witkiewicz, mentorul lui S. Lem, artist plastic, pionier al psihometriei poloneze și creatorul Laboratorului de Psihometrie al Academiei Poloneze de Științe, de obicei amintit (dacă este amintit cu adevărat) doar din această ultimă perspectivă: dr. Mieczysław Choynowski este „demonul activismului” și, totodată, eroul acestei colecții de biografii. Acest om foarte independent și surprinzător de muncitor a avut o viață extraordinar de interesantă, lucru care nu se poate spune despre orice personalitate ieșită din comun. Cartea prezintă figura, realizările și parcursul vieții lui M. Choynowski din multe puncte de vedere, motiv pentru care pare interesantă.”

dr. hab. Michał Chruszczewski

 


Data publicării: 17 ianuarie 2023

Prezentarea Demonului Activismului – Mieczysław Choynowski, precursorul psihometriei poloneze

O nouă publicație fascinantă a apărut recent, purtând numele „Demonul Activismului – Mieczysław Choynowski, precursorul psihometriei poloneze”. Cartea, sub redacția profesorului Maryla Goszczyńska, examinează în detaliu viața și contribuțiile remarcabile ale lui Mieczysław Choynowski în domeniul psihometriei. Această lucrare cuprinde o amplă perspectivă asupra figurii acestui individ excepțional și a impactului pe care l-a avut asupra domeniului în care a activat.

Unul dintre aspectele unice ale lui Choynowski a fost faptul că a fost coleg și ucenic al renumitului S. I. Witkiewicz, mentor al celebrului filosof și scriitor Stanisław Lem. Choynowski a demonstrat un angajament deosebit față de cercetarea științifică și, drept rezultat, a fondat Laboratorul de Psihometrie al Academiei Poloneze de Științe, consolidând astfel poziția Poloniei în acest domeniu.

Acest volum conține o serie de studii biografice care aduc în prim-plan viața și contribuțiile lui Choynowski. Este remarcabil faptul că autorii abordează subiectul din mai multe puncte de vedere, oferind o imagine completă și captivantă asupra personalității acestui om. Cartea este scrisă într-un stil accesibil și oferă cititorilor o perspectivă unică asupra parcursului de viață, realizărilor și moștenirii lui Choynowski.

Pentru cei interesați să achiziționeze acestă lucrare valoroasă, cartea este disponibilă pentru comandă direct pe site-ul Editurii Scholar. Accesând linkul aici, puteți afla mai multe detalii și puteți plasa o comandă.

Autorul acestei recenzii de față, fiind impresionat de impactul și contribuțiile lui Choynowski, recomandă cu căldură cititorilor să exploreze această publicație și să descopere povestea captivantă a unui om pasionat, care și-a dedicat viața cercetării și dezvoltării psihometriei în Polonia.

RELATED ARTICLES
chatbot

Discută online cu asistenții noștri virtuali. Întreabă și primește răspunsuri la întrebările tale.

Calculator calorii pentru slăbire

Calculator calorii pentru slăbire

Vrei să știi câte calorii ar trebui să consumi zilnic pentru a pierde în greutate?

Cât costă un implant dentar?

Cât costă un implant dentar?

Teste psiho și de personalitate

Cele mai citite