AcasăTerapiiPsihologiePsicologia limbajului și comunicării, finanțată prin Programul de Dezvoltare a Revistelor Științifice,...

Psicologia limbajului și comunicării, finanțată prin Programul de Dezvoltare a Revistelor Științifice,

Psicologia limbajului și comunicării, finanțată prin Programul de Dezvoltare a Revistelor Științifice, adaptată într-o versiune românească interesantă și captivantă. Textul va avea 60 de caractere.

În anul 2022, revista noastră științifică Psychology of Language and Communication a primit finanțare în cadrul programului Dezvoltarea Revistelor Științifice organizat de Ministerul Educației și Cercetării. Finanțarea va fi utilizată pentru implementarea programului de dezvoltare. Costurile estimate ale proiectului sunt de 61.000 de lei, din care finanțarea acordată de Minister este în valoare de 39.833 de lei. Programul va fi implementat până în decembrie 2024.

Coperta revistei

 

Fondurile din program vor fi utilizate pentru actualizarea infrastructurii revistei și implementarea de noi soluții. Prin intermediul finanțării, va fi asigurat accesul continuu la sistemul Editorial System, care garantează transparența și securitatea activității redacției. De asemenea, se va achiziționa accesul la programe de calcul pentru compunerea articolelor. Sunt prevăzute, de asemenea, activități suplimentare de promovare a revistei online.

Revista Psychology of Language and Communication abordează o gamă largă de tematici, inclusiv numeroase domenii, discipline și metodologii din domeniul limbii și comunicării. Publicăm articole care abordează probleme precum utilizarea și înțelegerea limbii, fundamentul cognitiv și social al limbii, dezvoltarea limbajului, bilingvismul și multilingvismul, tulburările de limbaj și competențele de comunicare, comunicarea pe internet și în mediile sociale, analiza discursului, studiile de corpus și percepția socială a limbii.

Psychology of Language and Communication publică conform modelului Diamond Open Access – publicarea în revistă și accesul la conținuturile acesteia sunt complet gratuite.

Datorită standardelor sale ridicate de publicare și activității sale oneste și transparente, Ministerul Educației și Cercetării a acordat revistei Psychology of Language and Communication 100 de puncte în lista ministerială.

 

Vă invităm să trimiteți articole!


Data publicării: 16 ianuarie 2023

RELATED ARTICLES
chatbot

Discută online cu asistenții noștri virtuali. Întreabă și primește răspunsuri la întrebările tale.

Calculator calorii pentru slăbire

Calculator calorii pentru slăbire

Vrei să știi câte calorii ar trebui să consumi zilnic pentru a pierde în greutate?

Cât costă un implant dentar?

Cât costă un implant dentar?

Teste psiho și de personalitate

Cele mai citite