
[ad_1]
O prăjitură cu ciocolată arată mai frumos cu flori comestibile colorate. Chiar şi un cheesecake (vegan sau cu brânză) cu o mică floare comestibilă roz arată mai apetisant. Acelaşi lucru este valabil şi pentru o ceaşcă de ceai, un coctail sau un bol de salată.
În unele culturi, florile proaspete sunt, de asemenea, consumate ca gustări, în special de către copii. Se spune că sunt îndrăgite de copii datorită gustului lor dulce, datorită nectarului. În zilele noastre, tot mai mulţi oameni, în special bucătari, aleg să includă flori comestibile în reţetele de delicatese. Acestea sunt iubite nu numai pentru proprietăţile lor estetice, ci şi datorită beneficiilor pentru sănătate.
Acum, un studiu arată că acestea ajută la combaterea bolilor şi susţine…
Citește aici tot articolul
[ad_2]
Articol publicat pe: www.mediafax.ro
Autor: