
[ad_1]
Ce putem mânca la masa de Crăciun. Greșeala majoră pe care o facem mulți dintre noi este că amestecăm mâncarea, în cantități mari, cu alcoolul. Top trei alimente care sunt benefice pentru sănătatea noastră.
Top trei alimente benefice de pe masa de Crăciun este un aliment cu numeroase beneficii pentru sănătate.
Toate aceste alimente trebuie să fie consumate în cantități moderate.
Locul 1: Măslinele
Pe primul loc se află măslinele. Măslinele sunt printre alimentele consumate de Crăciun, simple, ca aperitiv sau pentru salata de boeuf. Ele conțin compuși fenolici importanți, precum oleuropeina și oleocantalul, responsabili cu gustul amărui. Acest aliment este bogat în vitamina D, calciu și fosfor. Aceste substanțe ajută în prevenirea ahitismului la copii și a osteoporozei la…
Citește aici tot articolul
[ad_2]
Articol publicat pe: www.mesageruldesibiu.ro
Autor: Sibiu Mesagerul