[ad_1]
Marilena Murguleț, nutriționist, a dezvăluit ce trebuie să mâncăm în sezonul rece ca să nu răcim. În plus, aceasta a vorbit și despre importanța antioxidanților pentru organism dar și în ce alimente le găsim.
Vitamina C, regina sezonului rece
”Eu consider că regina sezonului rece este vitamina C. Și atunci toate alimentele care ne aduc vitamina C sunt extrem de importante și benefice. Pe lângă vitamina C, avem nevoie de vitamina D.Și, de asemenea, pentru creșterea imunității, ne ajută toți antioxidanții”, spune dr. Marilena Murguleț, la Antena 3.
Antioxidanții ne feresc de toate tipurile de infecții
Antioxidanții sunt substanțe naturale sau artificiale care pot preveni sau întârzia anumite tipuri de leziuni ale celulelor. Antioxidanții se găsesc în multe alimente, inclusiv…
Citește aici tot articolul
[ad_2]
Articol publicat pe: www.ziarulevenimentul.ro
Autor: