Acasă Știri pe orașe Știri Craiova A fost finalizat proiectul „Dotarea secției de Terapie Intensivă neonatală a Spitalului Clinic Municipal Filantropia Craiova cu echipamente medicale de înaltă performanță”

A fost finalizat proiectul „Dotarea secției de Terapie Intensivă neonatală a Spitalului Clinic Municipal Filantropia Craiova cu echipamente medicale de înaltă performanță”

0


Spitalul Clinic Municipal Filantropia Craiova alături de Fundația Vodafone România și Asociația Dincolo de Azi a anunțat astăzi finalizarea proiectului „Dotarea secției de Terapie Intensivă neonatală a Spitalului Clinic Municipal Filantropia Craiova cu echipamente medicale de înaltă performanță”. Proiectul a fost finanțat prin Fondul Viață pentru Nou-Născuti, un program inițiat și susținut de Fundația Vodafone România. Valoarea totală a proiectului este 1.073. 399 lei, din care 868.418 lei reprezintă finanțare din partea Fundației Vodafone România, iar suma de 204. 981 lei reprezintă cofinanțare din partea Asociației Dincolo de Azi, UAT Craiova și a Spitalului Clinic Municipal Filantropia Craiova.

La eveniment au participat: Angela Galeța, directorul Fundației Vodafone…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: ziarulsanatatea.ro
Autor: admin