Acasă Life style Dietă De ce sunt vegetarienii mai predispuși la depresie față de consumatorii de carne?

De ce sunt vegetarienii mai predispuși la depresie față de consumatorii de carne?

0



Vegetarienii sunt mai predispuși la depresii față de consumatorii de carne, având de aproximativ două ori mai multe episoade depresive.

Un studiu despre acest subiect a fost publicat în Journal of Affective Disorders.

Studiul, bazat pe date sondajelor din Brazilia, este în acord cu cercetările anterioare care au găsit rate mai mari de depresie în rândul celor care renunță la carne. Cu toate acestea, noul studiu sugerează că această legătură există independent de aportul nutrițional.

Poate părea simplu să analizăm o legătură între o dietă și anumite probleme de sănătate și să presupunem că prima o provoacă pe cea din urmă printr-o formă de deficiență nutrițională.

Însă noua analiză a luat în considerare o gamă largă de factori…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.descopera.ro
Autor: Ștefan Trepăduș