Acasă Știri pe orașe Știri Cluj Napoca Revolta unui doctor care a văzut la tv ce se întâmplă într-o sală de operații de transplant. „Horror! Inadmisibil. Asta e esența medicinei românești”

Revolta unui doctor care a văzut la tv ce se întâmplă într-o sală de operații de transplant. „Horror! Inadmisibil. Asta e esența medicinei românești”

0


Revolta unui medic care a văzut la tv ce se întâmplă în timpul unei operații de transplant de la Fundeni: „Horror! Inadmisibil. Asta e esența medicinei românești”.

Operaţie rară de transplant la Institutul Clinic Fundeni: o femeie de 54 de ani a fost salvată de nepotul ei de 24 de ani, care i-a donat o parte din ficat”, așa începe reportajul Digi24 difuzat vineri seara, în jurnalul orei 22.00.

Reportajul relatează cum un tânăr militar de 24 de ani își donează o parte din ficat mătușii sale, în vârstă de 54 de ani. După câteva declarații ale celor doi, camerele de filmat se mută în sala de operații, acolo unde în colțul din stânga două femei, despre care nu știm dacă sunt doctori sau asistente medicale stau de vorbă. Una poartă mască și butonează telefonul relaxată, în timp ce…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.stiridecluj.ro
Autor: