Acasă Life style Nutriție PROMO – Vineri, 26 august, orele 19:00, o nouă emisiune TV online “Gânduri bune – Bazele nutriției la mămici și copilași”, un proiect dezvoltat de Msnews by RUA

PROMO – Vineri, 26 august, orele 19:00, o nouă emisiune TV online “Gânduri bune – Bazele nutriției la mămici și copilași”, un proiect dezvoltat de Msnews by RUA

0


EMISIUNE TV – TÂRGU MUREȘ. Vineri, 26 august, orele 19:00, va fi difuzată o nouă emisiune TV online “Gânduri bune – Bazele nutriției la mămici și copilași”.
Emisiunea va fi moderată de fotograful Anca Coco și o va avea ca invitată pe Dr. ND Liana Conțiu – doctorand în Științe Medicale, ramura Psihiatrie în cadrul UMFST.
 
Dr. ND Liana Conțiu lucrează de peste 10 ani în domeniul nutriției și de 4 ani în siguranță alimentară, este trainer în nutriție, autoare de articole științifice și de presă, promotor și fondator de proiecte comunitare unde împreună cu echipa din care face parte încearcă să îmbunătățească relația oamenilor cu mâncarea și să promoveze susținerea sănătății.
 
Fiți alături de noi vineri, 26 august, orele…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.msnews.ro
Autor: Lumperdean Cătălina