Acasă Știri pe orașe Știri Cluj Napoca Povestea dramatică a unui copil din Cluj, lovit crunt de viață: ”În mai puțin de UN AN, rinichiul nu va mai funcționa deloc…”

Povestea dramatică a unui copil din Cluj, lovit crunt de viață: ”În mai puțin de UN AN, rinichiul nu va mai funcționa deloc…”

0


Oliver, un băiat de 8 ani, din Cluj, are nevoie de ajutor după ce viața l-a încercat infinit mai mult decât pe alți copii. Oliver s-a născut dintr-o sarcină gemelară în 2013, iar de atunci a avut numeroase probleme de sănătate. A fost diagnosticat cu o malformație la unul dintre rinichi, iar tratamentele primite i-au distrus și ficatul.

Familia are nevoie de 250.000 de euro pentru un transplant în Franța. Povestea lui este relatată pe un grup de Facebook, unde părinții scriu pe larg totul. 

Mai puțin de UN AN și rinichii lui Olivér se opresc complet!

Mama, Emese, a fost prima care s-a recomandat ca donator de rinichi, dar situația este mult mai complicată de atât: se presupune ca tratamentul amplu și nenumăratele medicamente puternice i-au distrus ficatul lui Oliver, în varsta de 8 ani, așa ca înainte…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.stiridecluj.ro
Autor: