Conform The Guardian, studiul nu a eliminat definitiv alţi factori, precum consumul de sare ca indicator al unui stil de viaţă mai puţin sănătos, însă echipa care a realizat studiul a afirmat că dovezile sunt suficient de convingătoare pentru ca oamenii să ia în considerarea evitarea condimentării meselor. 

 

„Din cunoştinţele mele, studiul nostru este primul care evaluează relaţia dintre adăugarea de sare la alimente şi moartea prematură”, a afirmat profesorul LU Qi de la Şcoala de sănătate publică şi Medicină Tropicală a Universităţii Tulane din New Orleans, care a condus lucrarea. 

 

„Chiar şi o reducere modestă a aportului de sodiu, prin adăugarea de mai puţină sare sau deloc în alimente la masă, este probabil să aibă ca rezultat beneficii…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: adevarul.ro
Autor:

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro

Știri imobiliare