Dovleceii cu aroma lor fină se numără printre cele mai iubite legume de vară. Pot fi preparați în diverse moduri, inclusiv la grătar, iar beneficiile pentru organism sunt mari. Dovleceii sunt aliații siluetei tale și te hidratează în zilele călduroase de vară.

Înrudiți cu pepenii și castraveții, dovleceii se disting prin pulpa și aroma lor delicată. Sunt legume pline de vitamine și nutrienți, bogate în apă și săruri care combat dezhidratarea și pot fi consumați atât cruzi, cât și în diverse preparate ușoare. Până și florile de dovlecel se consumă, umplute cu legume și carne.

Origine și soiuri

Dovleceii, delicatese de vară cu beneficii pentru sănătate

Dovleceii au intrat de puțină vreme în bucătăria românească, dar se numără deja printre legumele noastre preferate. Ei sunt originari din…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.unica.ro
Autor: Stanila Adina

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro

Știri imobiliare