Vopseaua de ouă poate să conțină până la 11 E-uri, iar aceasta poate fi ingerată chiar dacă este doar pe coaja oului, prin transferul pe mâini sau prin transferul direct în ouă, potrivit Asociației pentru Protecția Consumatorilor InfoCons. Conform sursei citate, din punctul de vedere al aditivilor alimentari, 98,36% dintre produse au în compoziție E-uri (aditivi alimentari), după cum rezultă din centralizarea și analizarea informațiilor ce se regăsesc pe etichete, notează Agerpres

Din punctul de vedere al produselor ce conţin aditivi alimentari, 65,57% dintre produsele studiate au avut în componenţă acid lactic (E270), 63,93% au avut în componenţă azorubina (E122), iar 54,10% au avut în componenţă benzoat de sodiu (E211).

Vopseaua de ouă nu numai că ne influenţează vizual şi ne aduce, poate, o…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.stiridecluj.ro
Autor:

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro

Știri imobiliare