Arpagicul, planta inrudita cu ceapa, are bulbi albi alungiti si frunze subtiri cu forma tubulara. Se consuma si bulbul, dar si frunzele.

Originar din Europa, arpagicul este folosit inca din Evul Mediu atat in scopuri culinare, cat si in scopuri medicinale.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Valori nutritionale pentru 100 g de arpagic

  • Vitamina K: 212,7 µg
  • Vitamina C: 58,1 mg
  • Vitamina A: 218 µg
  • Vitamina B9: 105 µg
  • Fier: 1,6 mg
  • Cupru: 0,157 mg
  • Triptofan: 0,037 g
  • Calorii: 30 kcal
  • Proteine: 3,27 g
  • Grasimi: 0,73 g
  • Carbohidrati:…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: doc.ro
Autor:

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro

Știri imobiliare