Nu toate tipurile de alcool duc la acumularea de grăsime viscerală, acel tip de grăsime foarte nesănătoasă, care mărește riscul apariției afecțiunilor cardiovasculare, sindromului metabolic și nu numai.

Un studiu recent a arătat că berea și băuturile spirtoase sunt direct asociate cu astfel de tip de grăsime. La polul opus se află vinul, care poate avea chiar un efect de protecție, în funcție de tipul lui.

Dacă vinul roșu este asociat cu un nivel scăzut de grăsime viscerală, iar cel alb nu influențează acest tip de grăsime, s-a descoperit despre cel din urmă că contribuie la o mai mare densitate a oaselor, se arată într-un raport publicat de jurnalul Obesity Science & Practice, citat de Science Alert.

Alcoolul a început să fie considerat una dintre potențialele cauze ale epidemiei…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: spotmedia.ro
Autor:

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro

Știri imobiliare