Consumul său a fost stigmatizat, iar oamenii cred că este un aliment bogat în grăsimi care dăunează sănătăţii; dimpotrivă, are proprietăţi benefice, cum ar fi proteine, minerale, vitamine B şi aminoacizi esenţiali necesari pentru o bună nutriţie. Deşi are avantaje, ca toate produsele din carne, trebuie consumată cu moderaţie, mai spun specialiştii.

Este bine cunoscut faptul că o parte din alimentaţia noastră, a românilor, este alcătuită din carne de porc şi din derivatele sale, deşi există multe mituri în jurul acestui aliment care fac consumul său nu atât de recomandat, când în realitate acesta furnizează proteine, vitamine şi minerale, fiind ideal pentru menţinerea oaselor; iar în timpul sarcinii şi alăptării furnizează nutrienţii necesari atât pentru mamă, cât şi pentru…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: adevarul.ro
Autor:

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro

Știri imobiliare