Vorbim despre vitamine, minerale ori probiotice. Pe lângă importurile masive, s-a mărit considerabil și producția românească. Atenție, însă: sfatul medicului este extrem de important, chiar dacă suplimentele nu se vând cu rețetă.

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca a obținut de curând un supliment alimentar alcătuit din șase tulpini probiotice și un prebiotic. Bacteriile au fost lăsate să fermenteze, iar praful obținut se poate consuma în sucuri, ceaiuri, iaurturi, lapte și multe alte alimente.

Dan Vodnar, Coordonatorul Proiectului: ”Matricea de încapsulare se descompune și bacteriile își produc efectul la nivel intestinal, exact acolo unde ele trebuie să fie viabile”.

Cercetătorii de aici au deja exepriență în…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: stirileprotv.ro
Autor:

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro

Știri imobiliare