[ad_1]
Konjac este uimitor nu numai pentru că are zero calorii, ci datorită numărului crescut de fibre alimentare şi a faptului că nu creşte nivelul de zahăr din sânge, aşa cum o fac carbohidraţii albi procesaţi. Este bogat în vitamine şi minerale, cum ar fi vitaminele A, C, E, D, B1, B2, B6, B12, zinc, proteine, acid folic şi fier.
Rădăcina e konjac conţine glucomannan, o substanţă care are capacitatea de a absorbi până la 100 de ori greutatea sa în apă (de 70 de ori mai mult decat tărâţele de ovăz).
Datorită efectului prebiotic al Konjac-ului asupra sistemului digestiv, studiile dovedesc beneficia acestuia inclusiv în combaterea acneei. Prebioticele nu trebuie confundate cu probioticele, care sunt bacterii vii din iaurt, alte produse lactate şi pastile. Prebioticele provin din fibre vegetale…
Citește aici tot articolul
[ad_2]
Articol publicat pe: adevarul.ro
Autor: