Avânt efecte vitaminizante şi remineralizante, loboda este bine să fie inclusă cât mai des în meniul de primăvară.

Loboda este un adevărat mic depozit de vitamine (C, B3, B6, B9), minerale (potasiu, fosfor, fier, magneziu) şi enzime. De aceea, este benefică mai ales în această perioadă, când te poţi confrunta cu astenia de sezon. Cu un conţinut redus de calorii şi cu multe fibre, loboda are şi efect laxativ, fiind potrivită dacă vrei să slăbeşti.

Aliment şi remediu

Loboda este folosită mai ales în alimentaţie, în diverse preparate culinare, în amestec cu ştevia şi spanacul. Poate fi consumată ca salată, ciorbă, în omlete, sufleuri, plăcinte şi ca garnitură pentru fripturi.

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: clicksanatate.ro
Autor:

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro

Știri imobiliare