Neurochirurgul Vlad Ciurea a dezvăluit topul celor mai importante verdețuri pentru organism, pe care ar trebui să le consumăm fără să stăm pe gânduri.

„Mi-aduc aminte că, în copilărie, mama mea aduna plante, primăvara. Urzici, ștevie, lobodă. De ce? o întrebam. Să schimbe sângele! Așa se știa pe atunci. Și era perfect. Natură pentru sănătate. În plante există totul. Eu le spun „patrimoniul verde”. Pentru că îmbunătățesc starea întregului organism. Așa cum se știe și s-a dovedit științific, carnea, mai ales cea grasă, îmbătrânește organismul. De aceea spun deseori: multe depind de noi.

Paleta alimentară de astăzi conține foarte mulți aditivi. Toți acești aditivi fac ca mâncarea noastră să fie mai colorată, mai apetisantă, poate și mai gustoasă. Dar mult mai nesănătoasă! Și…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: cugetliber.ro
Autor:

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro

Știri imobiliare