Physalis peruviana este un fruct extrem de gustos. Ca membru al familiei de plante Solanaceae, Physalis este mult mai inrudit decat am crede cu numeroase plante comestibile, cum ar fi cartofii, tomatele si vinetele. Mic si rotund, Physalis peruviana este, de fapt, o adevarata „oaza” de substante nutritive, minerale si vitamine.

Fructul are dimensiunile unei cirese sau unei rosii cherry si nu are mai mult de 2 cm in diametru. Frunzele subtiri ca hartia care il acopera sunt, de fapt, sepalele ramase, care sunt pastrate pentru a proteja fructul si pentru a-l ajuta sa nu se strice, avand astfel durata de viata pe raft extinsa. Pulpa fructului Physalis peruviana are o textura similara cu cea a rosiilor, mai ales ca sunt inrudite, si un numar mare de seminte mici, comestibile, care se gasesc in pulpa…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: doc.ro
Autor:

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro

Știri imobiliare