Ani de zile cel mai probabil vi s-a spus ca painea din faina integrala este mult mai buna decat painea alba, dar un nou studiu restrans sugereaza ca acest lucru nu este valabil pentru toata lumea.

Oamenii de stiinta au analizat cat de repede creste nivelul zaharului in sange (proces denumit raspunsul glicemic) dupa consumul de paine alba sau paine din faina integrala lasata la dospit. Oamenii de stiinta au descoperit ca raspunsul variaza de la o persoana la alta si ca unele persoane nu inregistreaza un raspuns glicemic nefavorabil dupa consumul de paine alba. „Studiul nostru sugereaza ca, in ceea ce priveste raspunsurile glicemice, fiecare persoana reactioneaza diferit la aceleasi aliment” a explicat autorul studiului, Eran Segal, de la Weitzman Institute of Science, din Rehovot, Israel.

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: doc.ro
Autor:

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro

Știri imobiliare