Acasă Știri pe orașe Știri Craiova Onco-psihologul și psihoterapeutul Centrului de Oncologie “Sfântul Nectarie”, Ramona Schenker: “Practica yoga reglează simptomele fizice și le eliberează pe cele psihice, reduce anxietatea și depresia”

Onco-psihologul și psihoterapeutul Centrului de Oncologie “Sfântul Nectarie”, Ramona Schenker: “Practica yoga reglează simptomele fizice și le eliberează pe cele psihice, reduce anxietatea și depresia”

0


Centrul de Oncologie „Sfântul Nectarie” din Craiova a devenit primul centru din țară care a demarat proiectul de aducere în viața pacienților oncologici exercițiile de yoga, exerciții ce îmbunătățsec mult calitatea vieții a celor care sunt diagnosticați cu cancer.

Centrul medical „Sfântul Nectarie” din Craiova a devenit cunoscut în toată țara datorită tratamentului inovator cu imunoterapie, aplicat bolnavilor oncologici în cadrul unor studii clinice, dar mai ales a rezultatelor pozitive înregistrate.

Este un centru privat, aflat în contract cu Casa de Asigurări, astfel că pacienții nu plătesc tratamentul și investigațiile oncologice prevăzute în legislație. Experiența și rezultatele de necontestat ale conf. dr. Michael Schenker, cel care conduce echipa medicală a…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: ziarulsanatatea.ro
Autor: admin