Acasă Covid 19 981 de programări, în mai puţin de 24 de ore, în platforma RoVaccinare, pentru copii cu vârste cuprinse între 5 şi 11 ani – Stiri regionale Oltenia

981 de programări, în mai puţin de 24 de ore, în platforma RoVaccinare, pentru copii cu vârste cuprinse între 5 şi 11 ani – Stiri regionale Oltenia

0


Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Andrei Baciu a transmis, vineri, într-o postare pe Facebook, despre startul programărilor pentru vaccinarea celor mici, că în mai puţin de 24 de ore au fost validate 981 de programări în platforma RoVaccinare, pentru copii cu vârste cuprinse între 5 şi 11 ani.

”Am dat startul programărilor pentru vaccinarea celor mici! În mai puţin de 24 de ore au fost validate 981 de programări în platforma RoVaccinare, pentru copii cu vârste cuprinse între 5 şi 11 ani”, a scris Andrei Baciu.

Secretarul de stat a precizat că prima tranşă de vaccin anti-covid pentru această categorie de vârstă va ajunge în ţara noastră zilele următoare, iar cei care vor să îşi programeze copiii trebuie să caute în platformă semnul ”P_PED”.

”Sunt 219 astfel de…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.jurnalulolteniei.ro
Autor: Jurnalul Olteniei