Deși anii 2020 și 2021 vor rămâne în istorie pentru pandemia de COVID-19, există și alte aspecte legate de sănătate care au continuat să preocupe oamenii în această perioadă, cum ar fi dacă ar trebui să mâncăm cu mai puțină sare pentru a preveni riscurile pentru sănătate.

Zeci de ani de cercetare, dezbateri între experți, totul polarizat între două mari teorii: un consum mai mic de sare ar reduce riscul de afecțiuni cardiace sau această privare de acest potențiator de gust ar fi inutilă?

Noțiuni de bază despre sare

Cunoscută în mod obișnuit sub numele de sare, aceasta este de fapt clorură de sodiu și pe lângă rolul aromatic și stabilizator, are și rol de conservant alimentar deoarece bacteriile nu pot să supraviețuiască sau să se înmulțească în prezența unei cantități mari de sare….

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.gds.ro
Autor: Gazeta de Sud

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro

Știri imobiliare