Beneficiile vinului roșu sunt dezbătute probabil de mii de ani. Iată ce spun cercetările moderne.

Vinul roșu a apărut aproape concomitent cu cultivarea strugurilor. Cele mai vechi dovezi arheologice ale vinului au fost găsite în China (anul 7000 î.Hr.), Grecia (anul 4500 î.Hr.) și Sicilia (anul 4000 î.Hr.), printre altele. În vremea romanilor, vinul era consumat infuzat cu plante, în scop medicinal.

Vinul roșu este produs prin zdrobirea și fermentarea strugurilor de culoare închisă întregi, cu tot cu coajă și ciorchine. Există multe tipuri de vin roșu, care variază după gust și culoare. Soiurile comune includ Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir, iar conținutul de alcool variază de obicei între 12-15%. Consumul de cantități moderate de vin roșu ar putea avea…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: doc.ro
Autor:

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro

Știri imobiliare