In special pentru cei care au tinut post, preparatele de la masa de Craciun sunt mult mai greu de digerat, asa ca este bine sa incercam sa nu facem excese culinare. E bine sa nu mancam fara oprire, ci cu mici pauze intre felurile de mancare, ne sfatuiesc nutritionistii.

Variante light ale mancarurilor traditionale

Putem servi felurile traditionale dandu-ne seama ca sunt, de fapt, mai multe zile de sarbatoare. Daca in prima zi avem traditionala salata zisa de boeuf, chiar daca nu contine mereu si carne de vita, ci uneori este facuta cu piept de pui sau in varianta vegetariana, putem sa ii facem o maioneza fara ou sau cu adaos de cartofi fierti si mustar. Exista online si multe retete de maioneze usoare, vegetariene sau poti opta, daca te grabesti, pentru o varianta din comert.

TE-AR MAI…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: doc.ro
Autor:

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro

Știri imobiliare