După o lună întreagă de post, sau o săptămână, în cazul celor ce au ținut post doar în Săptămâna Mare, urmează mesele copioase de Paște. De obicei, masa de Sărbători abundă în preparate bazate pe carne de miel și ouă, lucru care îți poate dezechilibra tranzitul intestinal, numărul de kilograme și starea de bine. Așadar, este bine să ai în vedere câteva aspecte esențiale în păstrarea unui echilibru alimentar pe durata Sărbătorilor, dar și ce poți face pentru a reveni, fără probleme, la stilul alimentar obișnuit.

Ce avem voie să mâncăm și în ce cantități

Carnea de miel este bogată în proteine, vitamine (vitaminele B12, B6, B3, B2, B1, acid folic) și minerale (zinc, fier, magneziu), în cantități care, la aproximativ 100 g de carne, îndeplinesc…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: doc.ro
Autor:

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro

Știri imobiliare