Un studiu recent efectuat de oamenii de știință de la Universitatea din Michigan a scos la iveală faptul că produsele tip fast-food contribuie în mod direct la scăderea speranței de viață sănătoasă. Studiul a urmărit efectele alimentației asupra calității vieții.

Mai exact, cercetătorii au analizat circa 5.800 de alimente consumate în mod constant și au stabilit că, de exemplu, aripioarele de pui picante de la fast-food-uri duc la scăderea speranței de viață sănătoasă cu 3,3 minute; un hot-dog, cu 36 de minute; o porție de pizza cu 7,8 minute; băuturile răcoritoare carbogazoase cu 12,4 minute; o porție de brânză cheddar cu 1,4 minute și un cheeseburger dublu cu 8,8 de minute.

Pe de cealaltă parte, printre alimentele sănătoase se numără sandvișul cu gem și unt de…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.unica.ro
Autor: Vitu Raluca

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro

Știri imobiliare