Sub presiunea timpului, gătim adesea cantităţi mai mari de mâncare, pe care le încălzim de fiecare dată când ne punem la masă. Însă multe alimente pot deveni toxice pentru organism atunci când ating din nou temperaturi mari. Ce nu trebuie reîncălzit şi cum procedăm cu resturile de mâncare?

E mult mai simplu şi mai practic să gătim o dată la câteva zile, timp în care scoatem oala din frigider, încâlzim câte o porţie pentru fiecare membru al familiei şi mâncăm liniştiţi împreună din gustoasele şi sănătoasele praparate gătite în casă. Însă, odată ce am apucat să le reîncălzim, nu mai sunt atât de sănătoase. Pot deveni toxice, chiar cancerigene. Nu orice aliment ne…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: clicksanatate.ro
Autor:

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro

Știri imobiliare