Sărbătorile de iarnă ne pot aduce multe bucurii și amintiri frumoase, dar și o sumedenie de neplăceri digestive și kilograme în plus. De aceea este bine să avem în vedere anumite combinații de alimente care ne pot ajuta pentru o digestie ușoară și un aport caloric mai scăzut.


Bineînțeles, acest lucru nu înseamnă că nu ne putem bucura de preparatele tradiționale, pe care ni le dorim la masa de Crăciun, dar să păstrăm în minte faptul că moderația și alegerea cu grijă a ceea ce ne punem pe farfurie ne aduc beneficii pe termen lung. 

Ce este sinergia alimentară

Sinergia alimentară este o teorie elaborată de specialistul în nutriție David Jacobs, care promovează asocierea anumitor alimente în funcție de nutrienții lor și de felul în care aceștia fuzionează….

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: doc.ro
Autor:

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro

Știri imobiliare