Cu toții am auzit că pâinea prăjită ar fi mai indicată în dietele de slăbire pentru că ar îngrășa mai puțin. Dar cât de adevărat este acest lucru? Ei bine, specialiștii în nutriție au demontat acest mit, spunând că atât pâinea proaspătă, cât și cea prăjită îngrașă în aceeași măsură. Mai mult, după prăjire, numărul caloriilor din pâine crește.

“Când vine vorba de pâine trebuie să știm că toată îngrașă la fel, indiferent că este albă sau neagră, proaspătă sau prăjită, cu drojdie sau cu maia, simplă sau cu semințe. Ce este diferit între sortimente?

Citeşte şi: Cum se prepară o salată de vinete dietetică. Reteța Mihaelei Bilic

Aportul de fibre/tărâțe, care însă nu are impact pe conținutul caloric, ci doar ajută la…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.unica.ro
Autor: Vitu Raluca

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro

Știri imobiliare