[ad_1]
Sparanghelul este o leguma cu proprietati deosebite si foarte bogata in nutrienti. Contine cantitati importante de acid folic, potasiu, vitamina K, vitamina C, vitaminele A, B1 si B6. De asemenea, are un continut mare de fibre si substante antioxidante si antiinflamatoare.
Consumul de sparanghel este deosebit de util pentru sanatatea inimii, a oaselor si a sistemului digestiv.
Ingrediente pentru 2 portii
- 8-10 tije de sparanghel
- 100 gr salata verde
- 1 catel usturoi
- 1 lingura ulei de pulpe de masline
- 2 linguri ulei extravirgin de masline
- 50 g branza de capra
- 10 masline verzi
- 2 linguri miezi de nuca
- 2 linguri seminte de canepa
- 1 lingura seminte de susan
- 1/3 ardei rosu
- 1 lingurita mustar
- 1 lingurita sirop de artar
- 1 lingura suc de…
Citește aici tot articolul
[ad_2]
Articol publicat pe: nutritie-si-stil-de-viata.ro
Autor: