Coriandrul este o plantă care este folosită în mod obișnuit pentru a condimenta preparatele alimentare precum supe, salate, curry și alte feluri de mâncare. Puțini știu că acesta are numeroase beneficii pentru sănătate. Iată care sunt acestea!

Coriandrul este o sursă bună de antioxidanți, iar utilizarea lui pentru aromarea preparatelor culinare poate încuraja oamenii să utilizeze mai puțină sare și să reducă aportul de sodium din alimentație.

Coriandrul (Coriandrum sativum L) face parte din familia Apiaceae, care conține 3.700 de specii, inclusiv morcovi, țelină și pătrunjel. Toate părțile plantei sunt comestibile, dar se folosesc cel mai frecvent frunzele proaspete și semințele uscate.

Coriandrul este o plantă care este folosită în mod obișnuit pentru a…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: doc.ro
Autor:

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro

Știri imobiliare